Minecraft SSD
  • Onbeperkt spelers
  • Makkelijk beheren
  • Direct te gebruiken
  • Gespecialiseerd team
  • Gratis subdomein
  • Standaard poort mogelijk

Volledige controle

Bij een eigen servers vinden wij dat je volledige controle moet hebben over de Minecraft server. Je moet zelf in staat zijn om wijzigingen door te voeren, de server opnieuw op te starten, restricties kunnen opleggen en nog veel meer te doen. Bij sommige hosting bedrijven dien je dit te laten doen via de klantenservice. Bij Pocket Hosting hoeft dit niet, je kunt 24 uur per dag, 7 dagen in de week de server online zelf beheren.

Neem je bij ons een Minecraft server af? Dan beloven wij je een uptime van 99,8% op jouw Minecraft server die wij leveren. Dat moet een fijn en rustgevend gevoel geven om te weten dat de server niet ineens offline kan gaan, waardoor spelers niet meer kunnen spelen.

Goed gelegen servers

De servers van Pocket Hosting staan in een Nederlands datacenter, met een directe glasvezel van ons datacenter naar AMS-IX (Amsterdam Internet Exchange). AMS-IX is qua aantal aangesloten partijen en hoeveelheid verkeer het op één na grootste internetknooppunt ter wereld. Dit zorgt er niet alleen voor dat uw hosting in Nederland goed en snel te benaderen is, maar ook vanuit het buitenland!

Onze klantenondersteuning reikt ook over de hele wereld, in verschillende talen. We zijn er om je op alle mogelijke manieren te helpen met jouw hosting en je kunt ons bereiken via de telefoon, e-mail of livechat.

Beheer via Multicraft

De Minecraft servers kunnen gemakkeld worden beheert vanuit Multicraft. In Multicraft is het mogelijk de gehele server te beheren zonder technische kennis, en omdat Multicraft een web interface heeft die ook geoptimaliseerd is voor mobiel, is het beheren van de Minecraft servers geen enkel probleem!

Probeer onze Minecraft servers nu 14 dagen uit, niet tevreden? Je kunt zonder opgaaf van reden beroep maken op jouw herroepingsrecht.

Kies best passende pakket!