.eu voor maar €2 euro tot december

Er is weer een fantastische actie beschikbaar, die we graag met jou delen. Het gehele jaar kun je t/m 30 december 2018 nu jouw .eu domeinnaam voor maar €2 euro registreren! Heb je met jou domeinnaam alleen maar .nl? Neem er nu ook een .eu bij voor maar €2! Om van deze geweldige actie gebruik te maken registreer je een nieuwe .eu domeinnaam en ... Lees verder »

21st aug 2018
Koningsdag aanbieding gratis domeinnaam

Het is vandaag koningsdag in Nederland, dit is een groot feest. Bij Pocket Hosting wij ook wel van een feestje. We willen koningsdag daarom ook graag met jou vieren. Vandaar krijgt iedere (nieuwe) klant van Pocket Hosting een gratis .nl domeinnaam bij aanschaf van een webhostingpakket. Deze actie is geldig t/m 28/04/2018, geldig op alle webhosting ... Lees verder »

27th apr 2018
Review systeem gelanceerd

Vanaf maandag 9 april hebben wij een recensie systeem gelanceerd wat medemogelijk gemaakt is door KiyOh. KiyOh is een specialist in klantbeoordelingen. KiyOh vraagt aan klanten om een recensie te schrijven en publiceert deze. Dit heeft voordelen voor u als consument, u kunt namelijk een betere inschatting maken, met wie u te maken heeft, en wij ... Lees verder »

9th apr 2018
.eu voor maar € 1,99 de hele maand maart

De lente is weer begonnen, zo ook een nieuwe actie. Daarom kun je nu bij Pocket Hosting de hele maand maart een .eu domeinnaam bestellen voor maar € 1,99! Deze actieprijs is alleen geldig op nieuwe domeinnaam registraties, verhuizingen en verleningen van .eu domeinnamen zijn uitgesloten bij deze actie. Wij zouden het zelf ook leuk vinden om ... Lees verder »

21st maa 2018
.nl gratis verhuizen

Vanaf nu rekenen wij geen kosten meer als u een .nl domeinnaam naar ons toe verhuist. Wij nemen de huidige vervaldatum over, en vanaf deze datum betaald u zoals u gewend bent weer de normale verleng kosten van uw domeinnaam.

2nd maa 2018
Domein extensies

Op dit moment zijn wij volop bezig om nieuwe domein extensies toe te voegen. Ontbreekt er een die u wel graag zou willen registeren? Neem dan contact op met onze verkoopafdeling zodat wij deze kunnen toevoegen voor u.

26th feb 2018
Gratis .nl domeinnaam

Nu tijdelijk een zeer scherpe aanbieding bij Pocket Hosting. Iedere nieuwe klant ontvangt bij ieder webhosting pakket een gratis .nl domeinnaam van ons, en betaald geen setupkosten. Gebruik bij het betaalscherm promocode: GRATIS-NL-DOMEIN

Deze actie is geldig t/m 25-02-2018

23rd feb 2018